New Page 1
    New Page 1
top menu       صفحه اول | دانشگاه | ریاست دانشگاه | معاونت ها | دانشکده ها | بیمارستانها | شبکه بهداشت و درمان | مراکز تحقیقاتی | مجلات دانشگاه |  | تماس لينكهاي مفيد | درباره كاشان


نخستين جشنواره آش و آشپزي در كاشان

نخستین جشنواره آش و آشپزی در کاشان از سوی پایگاه تحقیقات جمعیت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان روز پنجشنبه ( 30/6/85) برگزار شد.

در این جشنواره 27 نوع آش متنوع با نامهای «باقلوا و آلوچه» ، «کدو» ، «رشته و جو»، «رشته» ،  «آب انار» ،  «دوغ» و ... توسط بانوان عضو پایگاه تحقیقات جمعیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان تهیه و به معرض داوری گذاشته شد.

داوران این جشنواره اعضای هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه و بانوان باتجربه منطقه بودند که آشها را از دو جنبه «مواد مغذی و ارزش غذایی» و «طعم و مزه» بررسی نموده و  برگزیدگان را انتخاب نمودند.

برگزیدگان جشنواره آش و آشپزی کاشان به ترتیب خانمها زهرا باغ شیخی، معصومه صفاری نژاد ، مهدیه خوشنام ، منیژه طبقیان و مرضیه عرفان بودند که به ترتیب آشهایی با نام «باقلوا و آلوچه»، «کدو»، «رشته و جو»، «کشک» و «رشته» پخته بودند.
این جشنواره با برنامه های شاد و متنوع نمایش، مسابقه حضوری و ... همراه بود.و گفتنی است دستور پخت آش های برگزیده در وب سایت دانشگاه بخش پایگاه تحقیقات جمعیت مو جود می باشد.
 

جشنواره آش و آشپزي - كاشان

جشنواره آش و آشپزي - كاشان

جشنواره آش و آشپزي - كاشان

جشنواره آش و آشپزي - كاشان

 

تعداد مشاهد ›2277   اعلام نظر در مورد اين خبر
تماس با دانشگاه